Изберете страница

PASTELO WOOD ADHESIVE D3 – Ековин – лепило за дърво клас D3

Водоустойчиво – термоустойчиво – прозрачно. Еднокомпонентно, ПВА, универсално лепило за дърво, на водна основа. Препоръчва се за използване в условия, изискващи устойчивост на влага. Добра термо и водоустойчивост – клас D3 съгласно стандарт PN-EN 204. Негорим. Прозрачно след изсъхване.

Приложение: За залепване на всички видове дървесина (в това число изложена на влажност, например при мебели за кухня или баня и т.н.), контактно залепване на твърда и тропическа дървесина, шперплат, ПДЧ, други дървоподобни материали.

Разход: 150 – 200 гр/м2

Начин на полагане – Подготовка на повърхността: Влажността на дървесината не трябва да надвишава 8-12%. Лепилото се нанася на суха, чиста, обезмаслена повърхност.

Подготовка на продукта:

Разбъркайте добре. Температура при полагане: +8°С до +30°С. Полагане: Лепилото се полага на едната повърхност с четка или валяк. При твърди повърхности се препоръчва нанасяне на двете повърхности. Силно притиснете двете повърхности в преса. Времето за притискане е различно в зависимост от типа дървесина, нейната влажност и температурата на околната среда.