Предимствата на латекса пред другите материали са високата еластичност и устойчивост на деформации. Латексовите матраци са комфортни, проветриви, хипоалергични, не благоприятстват развитието на акари.

Латексът е един от най-устойчивите материали за производство на матраци, затова ние даваме до 10 години гаранция на нашите модели.

При стандартна поръчка, със срок на изпълнение до 10 работни дни, доставката е безплатна в рамките на страната.

Уникалната технология за производство на пенолатекс, позволява обуславянето на зони с различна твърдост. По този начин всяка част на тялото получава точната подкрепа, което гарантира правилната позиция на гръбначният стълб.

Отворената клетъчна структура на пенолатекса, както и мрежата от вертикални канали, позволяват на въздуха на циркулира безпрепядствено, което осигурява отлична вентилация на матрака.

Пенолатексът е произведен от екологично чисти продукти и отговаря на всички съвременни изисквания за природосъобразен начин на живот. Не съдържа вредни химикали и алергени и е сертифициран за безвредност от водещи европейски лаборатории. Естествените му алкални свойства не позволяват развитието на акари , основен причинител на алергии и ринити.

Ние ще се изкачим толкова високо, колкото е необходимо, за да покрием стандартите Ви …

ЕКОН – единственият производител на латексови матраци за България и Източна Европа.


Продуктите на ЕКОН се изработват по технология на DUNLOP за разпенване на латекса. Технологията е разработена в края на миналия век и се развива и усъвършенства и до днес. Влагането на пенолатекс в матраци, произведени по този начин е гаранция за високо качество.

Всички матраци с марка Латекс удовлетворяват напълно потребността ни от комфорт – тялото е максимално отпуснато, гръбначният стълб намира опора по цялата си дължина, движенията на тялото ни са свободни. Матраци Латекс осигуряват диференцирана опора за отделните части на тялото и не позволява тяхното потъване в най-тежката им част.

Чудите се защо латекса е най-доброто решение?

Научете повече за нашите матраци!

Напред

Искате да разберете кой използва нашите продукти?

Разгледайте дистрибуторите и клиентите ни!

Напред
Няма избрани продукти