Изберете страница

Артикулираща рамка модел 13 VIP

Артикулиращата моторна подматрачна рамка Модел 13 VIP е отлично решение за всички, които искат сами да изберат най-комфортната поза за своя сън или почивка. Тя разполага с 22 ламела, които са разположени така, че осигуряват необходимата опора и правилна позиция на тялото по време на сън. В областта на торса рамката е подсилена с по-широки ламели. Металната конструкция придава здравина и гарантира по-дълъг живот.

Подматрачната рамка Модел 13 VIP е облицована с луксозна ПДЧ рамка с алуминиеви ъгли и е допълнена от масивни дървени крака. Те я превръщат в красиво и удобно легло.

Рамката е оборудвана с артиклулиращ механизъм, който позволява автономно регулиране на зоната на торса и краката. Механизмът е задвижван от безшумен немски мотор, задействащ се посредством дистанционно управление.

Артикулираща подматрачна рамка Модел 13 VIP е съобразена изцяло с изискванията на матраците Latex и дава възможност на тяхната дишаща материя да прояви свойствата си в най-пълна степен. Подматрачната рамка оформя една отлична основа за матраците, за да могат техните опорни точки да поддържат тялото Ви в най-удобната позиция и да стимулират правилното кръвообръщение.

Освен за Вашето удобство, подматрачната рамка се грижи и за продължителния живот на избрания от Вас матрак, тъй като му осигурява равномерна опора и не му позволява да пропада и да се деформира. Тя е конструирана така, че да действа като ресор, който поема напрежението и придава допълнителен комфорт.

Ламели

редове – 13

брой ламели – 18 x 38 мм + 4 x 100м

дебелина – 8 мм

многопластови букови

Ламелни обувки – обикновени

Конструкция – метална

Артикулиращ механизъм – да

Гаранция – 5 години