Меморилатекс


Комбинация от двете най-добри технологии


Новият матрак МЕМОРИЛАТЕКС® е революционно нов продукт, който комбинира пенолатекс и Memorylatex®. Той е създаден чрез изключително високотехнологен процес, при който се комбинират 7-зоново латексно ядро и уникален 7-зонов Memorylatex® слой. Резултатът е високоанатомичен и комфортен матрак, обединяващ два идеални компонента.

Идеална опора за тялото


Основата на матрака е 14-сантиметрово ядро от еластичен пенолатекс с ортопедични функции. Той осигурява правилното разпределяне на теглото на тялото и правилното физиологично положение на гръбнака.

Неповторимият комфорт и високата анатомичност се създават от уникалния 4-сантиметров горен слой Memorylatex®. Под въздействието на температурата и натиска той приема формата на тялото, идеално я “запомня” и я следва, като точно повтаря извивките й. Така се гарантира идеална опора за тялото, истинска релаксация на мускулите и максимален комфорт за пълноценен сън.

Какво е Memorylatex?


Memorylatex® е латексна пяна от микроскопични, “запомнящи”и възстановяващи формата си клетки – т.н. memory-pocket. Под влияние на телесната топлина на спящия човек и на неговото тегло те променят формата си и се приспособяват към извивките на тялото му. Именно този memory ефект разпределя повърхността на матрака така, че всеки сантиметър от тялото да има опора. Това намалява напрежението в гръбнака и ставите, пълноценно релаксира мускулите, подобрява циркулацията на кръвта и осигурява пълноценен сън.

Революционният калъф на матраци МЕМОРИЛАТЕКС®


Външен калъф с цип

кашмир

Кашмир

висококачествен плат, който не се деформира и запазва цвета и мекотата си изключително дълго

Вискоза

нежна материя притежаваща специфичен блясък и мекота, която съчетана с кашмир придава допълнително усещане за комфорт

Полиестер

продукт поддържащ здравината и трайността на платовете

Цвят на калъфа

златист – неповторяемият цвят на матраците МЕМОРИЛАТЕКС се получава, благодарение на втъканите нишки от благородно злато

Вътрешен калъф

изработен от проветряващ се, 100% висококачествен памук.

Междинен слой

Spacer fabric – иновативен материал, придаващ усещане за сън във въздуха

Всичко в един матрак – Memorylatex


Новият матрак “Латекс” решава дилемата за избора на матрак, като комбинира дълготрайността и ортопедичните свойства на пенолатекса и изключителните анатомични качества на Memorylatex®. В един матрак, произвеждан само от “ЕКОН”.

Разгледай матраците Меморилатекс

 

Матраците ЛАТЕКС са с 10 години гаранция

Няма избрани продукти