Технологии и оборудване


Отлични характеристики


Ако се доверите в качеството на матрак с марката Латекс, той няма да промени отличните си характеристики в следващите най-малко 10 години!

Технология на DUNLOP


Продуктите на “ЕКОН” се изработват по лицензирана технология на DUNLOP чрез компютърна операционна система SIEMENS.

Екологично производство


Уникално производство типично за не повече от 15 завода в целият свят, гарантиращо високо качество, постоянен контрол и екологично производство

"

Mатраци със 7 зони на твърдост


Матраци осигуряващи по-добра еластичност и равномерна ортопедична опора за гръбнака по цялата му дължина.

Eдинственият  производител на матраци от латекс за цяла Източна Европа


“ЕКОН” е единственият производител на матраци от латекс не само за България, но и за цяла Източна Европа. Заводи с подобно уникално производство са не повече от 15 в целият свят.

Технология на DUNLOP за разпенване на латекса


Продуктите на ЕКОН се изработват по технология на DUNLOP за разпенване на латекса чрез компютърна операционна система SIEMENS, която гарантира високо качество, постоянен контрол и екологично производство. Технологията е разработена в края на миналия век и се развива и усъвършенства и до днес. Влагането на пенолатекс в матраци, произведени по този начин е гаранция за високо качество.

Модерен завод


Заводът в град Бяла е един от най-модерните в страната. Той разполага с 4 цеха и 3 склада за готова продукция.

Успеха на матраците “Латекс”


Комбинацията от висококачествени материали, модерна технология и екипът от висококвалифицирани специалисти обясняват успеха на матраците “Латекс”, както на българския, така и на международния пазар.

Няма избрани продукти