Информация за качествата на различните матраци може да прочетете в описанието на всеки един от тях. За ваше улеснение в изборът , сме поместили няколко съвета в „Полезно“ – „Съветник за избор на матрак“.

Модел “Лукс” съчетава качество и цена в най-добро съотношение.

Модел “Алое Вера” надгражда “модел “Лукс“, като добавя глътка свежест от природата

Средната плътност на матрак с твърдост “М” е 63 кг/м^3. За да изчислите теглото на ядрото, умножете ширината, дължината, височината и средната плътност.

Теглото на един калъф е не повече от 5кг.

Пример:

Матрак Лукс 180x200x20 твърдост “М” = 180*200*20*63 + 5 = 45кг + 5кг = 50кг

Гаранцията на различните модели матраци е съобразена както с индивидуалните характеристики, така и с експлоатационните специфики на всеки продукт.

Освен размерите, обявени в сайта, произвеждаме и матраци с нестандартни размери и форма.

За да получите цена, изпратете официално запитване на online@ekon.bg или използвайте нашата Контактна Форма

Фирма „Екон 91“ , в качеството си на производител, спазва строга ценова политика, която защитава интересите на своите партньори и клиент. Във всички наши складове, представителства, магазини и онлайн магазини , с които работим, включително нашият сайт, цените са фиксирани.

Калъфи за всички матраци можете да намерите тук

Възглавниците могат да се перат в перална машина без да се сваля вътрешният калъф. Важно е да се изцентрофугират добре. Ако пералнята Ви е с ниски обороти на центрофугата, във възглавницата ще остане много влага и трудно ще изсъхне. След центрофугиране възглавницата трябва да се изсуши идеално (най-добре в близост до радиатор) без да се излага на пряка слънчева светлина. Пълното изсушаване на възглавницата, след центрофугиране на 1000 оборота, отнема 1-2 дни.

Scroll to Top